Mediation

Tijdens een mediation zoeken partijen samen zelf naar de oplossing voor hun conflicten met hulp van een onafhankelijke mediator. Deze begeleidt de communicatie en onderhandelingen. Met die hulp komen partijen tot op maat gesneden oplossingen.

Sense Mediation staat voor een mediationproces met oog voor de persoonlijke belangen en emoties van de deelnemers. Dit onder begeleiding van een gespecialiseerde mediator en jurist.

Snel een oplossing

Een mediation wordt gemiddeld binnen enkele maanden afgerond en is vele malen sneller en goedkoper dan een juridische procedure.

De partijen houden alles in eigen hand

Niet de mediator, niet de advocaten, niet de rechter bepaalt hoe het conflict wordt opgelost. Dat doen de partijen zelf.

Maatwerk

Mediation is maatwerk. Een gerechtelijke procedure kijkt enkel naar de juridische aspecten van een conflict. Mediation zoekt een oplossing voor alles wat met het conflict te maken heeft.

Behoud van relatie

Als de oplossing voortkomt uit onderling overleg en iedereen zich erin kan vinden, kan de onderlinge relatie worden behouden of (zoals bij een echtscheiding) respectvol worden afgesloten.

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan.